Hoppa till sidans innehåll

Vi närmar oss slutet på curlingsäsongen

23 MAR 2019 18:09
  • Uppdaterad: 23 MAR 2019 18:09

Curlingsäsongen börjar så smått att lida mot sitt slut, men det återstår några spännande tävlingar innan det är dags att lägga skorna på hyllan.
 

-          Vårsoppan spelas torsdagen den 28 mars. Vi samlas klockan 19.00 och äter en god soppa och spelar därefter curling. Våra nybörjare som deltagit i curlingskolan är också inbjudna, så detta är ett utmärkt tillfälle att lära känna framtida medlemmar. Anmälan sitter uppsatt i hallen t o m mån 25/3. Det går även bra att anmäla per email till This is a mailto link.
 

-          Måndagen den 1 april är det dags för Hallkampen. Det är en återkommande tävling mellan Danderydshallen och Sumpanhallen. Representanter från båda klubbarna (Mikael Raab för DCK och Åsa Häggman för SCK) sätter ihop våra lag i olika kategorier. Målet är att varje lag ska bestå av både Djursholmare och Stocksundare. Välkomna att anmäla er i hallen eller per email This is a mailto link. Listan tas ned onsdagen den 27/3.
 

-          Helgen 6-7 april spelar vi tävlingen Dogfight. Det innebär individuellt spel en mot en, men med vanliga curlingregler. Matcherna är korta och spelas med 6 stenar per person och omgång. Anmälan till denna annorlunda men spännande tävling görs på uppsatt inbjudan i hallen senast 1 april, eller per email till This is a mailto link

 
-          Slutligen kommer vi att spela Avslutningsveckan under vecka 15. Anmälningslistor kommer upp inom kort. Som vanligt kommer dessa tävlingar bestå av lite annorlunda curling med något modifierade regler. En och annan docka kan också förekomma.
 

Till sist vill vi påminna om den årliga avslutningsmiddagen fredagen den 26 april. Då delar vi ut priser för KM-tävlingarna under året.
 

Hoppas vi ses på resterande tävlingar och middagen!
Spelkommittén och styrelsen
 

Skribent: Spelkommittén och Styrelsen

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK 

 

 Aktuellt:

 

 

Material till hemsidan
mailar du till vår webmaster

 

Postadress:
Djursholms CK - Curling
Kristina Burestad, Tallåsvägen 164
18651 Vallentuna

Kontakt:
Tel: 0705659272
E-post: This is a mailto link

Se all info