Hoppa till sidans innehåll

Dogfight


Dogfight är en tävling som är öppen för både Djursholms och Stocksunds medlemmar. Den påminner mycket om ”vanlig" curling, men med en viktig skillnad. Man spelar individuellt (som i t ex figurspel) och sätter därför samtliga stenar för sitt ”lag”. Matcherna är korta (typiskt två omgångar per match och med 6 stenar per person och omgång). För att avgöra vem som får sista sten i första omgången inleder man med en tee-dragning.

Inbjudan till säsongens Dogfight
Spelregler
Deltagare
Spelschema
Tabell (öppnas i Google kalkylark)
 

Ove Wallin (SCK) segrare i Dogfight Mars 2020

Dogfight är en tävlingsform där man spelar en mot en i korta matcher. I år lockade tävlingen 9 stycken deltagare från DCK och SCK. Finalen blev spännande där Ove Wallin (SCK) avgjorde med en fin dragning i matchens sista sten. Tvåa kom Hans Danielsson (SCK) och som bästa DCK:are kom Åke Jernberg på en tredjeplats.

Grattis till vinnaren Ove Wallin (SCK)!
 

--- Förra säsongen ---

Anders Kraupp segrare i Dogfight April 2019

Helgen bjöd inte bara på god curling på VM-nivå utan även i vår hall i form av Dogfight. Åtta personer (blandat DCK och SCK) hade anmält sig till denna spelform där man spelar en mot en i korta matcher. Nät tävlingen var slut stod Anders Kraupp (SCK) som en mycket värdig segrare efter att ha vunnit samtliga sina matcher. På en andraplats kom Mats Nyberg (SCK) och på tredjeplats, som bästa DCK:are, kom Bo Westin.

Tävlingen spelade i form av en stege med fem matchpass. Efter varje matchpass gjordes en ranking och i matchpasset därpå möttes de som var närmast varandra i ranking. På så sätt blev det hela tiden jämna matcher och varje match hade betydelse.

 

Uppdaterad: 08 APR 2019 20:37 Skribent: Spelkommittén

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK 

 

 Aktuellt:

 

 

Material till hemsidan
mailar du till vår webmaster

 

Postadress:
Djursholms CK - Curling
Kristina Burestad, Tallåsvägen 164
18651 Vallentuna

Kontakt:
Tel: 0705659272
E-post: kristina_burestad@ho...

Se all info